Jobba hos oss

Vår ambition är att skapa ett ledande konsultföretag inom Affär, Analys och Data. För att lyckas med det behöver vi också skapa ett team med de vassaste konsulterna.

Våra värdesätter inte bara hög kompetens och driv utan också nyfikenhet, ständigt lärande, och teamwork. Framförallt brinner vi för att, tillsammans med våra kunder, skapa bestående affärsnytta genom data och analys.

Om du delar våra värderingar och vill vara med att forma en organisation i stark tillväxt – Hör av dig till oss!

Vad vi vill uppnå

Internt jobbar vi med Objective & Key Results (OKR) för att ha en gemensam bild av vad vi vill uppnå och vart vi vill som grupp.

Dessa är våra Objectives på hög nivå:

Avtryck på marknaden

Vi vill att den svenska Analytics-scenen ska vara bland de bästa i världen och vi på Data Edge vill vara en starkt bidragande faktor till det.

Tillväxt för rätt projekt

Vi behöver vara fler med olika styrkor och kompetensområden inom affär, data och analys för att gemensamt kunna genomföra projekt som verkligen ger våra kunder en edge.

Bästa konsulterna inom affär, data och analys

Vi ska se till att rekrytera de bästa personerna inom området och alltid fokusera på att utveckla våra medarbetare för att vara de konsulter som är bäst inom affär, data och analys!

Konsultbolag med substans

Vi har tydliga synsätt och återanvändbara metoder som alla våra medarbetare har tillgång till.

Förmåner

Friskvård

Vi erbjuder branschledande friskvård(5k per år) och för de intresserade gör vi gärna fysiska aktiviteter tillsammans som bolag.

Försäkringar

För att ge trygghet så har vi försäkringar för våra medarbetare, detta inkluderar sjukvårdsförsäkring som gör att du får gå till privat vårdinrättning vid behov.

Plattform för (din) utveckling

Vår egenutvecklade state-of-the art plattform i molnet finns till för din kompetensutveckling. Internt nyttjas plattformen för att förena lärande för varje konsult och affärsnytta för oss som bolag. Vi använder oss just nu av verktyg såsom Python, BigQuery, Terraform, Airflow, DBT och Data Studio.

Flexibel arbetsplats

Vi har kontor i centrala Stockholm men är öppna och flexibla för att jobba på distans där det är möjligt

Kort om oss

Startades: 2019

Antal anställda: 6

Kontor: Kungsgatan 60

Intresserad av att jobba med oss?