Om oss

Med våra många års erfarenhet inom Data, Analys och Data-driven transformation från ledande konsult- och techbolag i Stockholm vet vi vad som behövs för att realisera affärsvärde genom data. Vår ambition är att vara det givna valet för organisationer som behöver brygga gapet mellan affär och teknik, från strategi till genomförande.

Vi på Data Edge

Vi är ett gäng som brinner för hur man kan lösa affärsproblem med hjälp av data och analys. Ambitionen är att bygga ett starkt team där alla har djup inom olika områden för att tillsammans skapa magi!

Daniel Tidström

Daniel Tidström

Daniel är en målinriktad konsult med ett särskilt intresse för digitala affärer och avancerad dataanalys. Han har bred och lång erfarenhet från ledande positioner inom både affär/verksamhet och tech.

fabian

Fabian Skog

Fabian har 10+ års erfarenhet som managementkonsult, med fokus på strategi, affärsutveckling samt datadrivet affärsvärde och Advanced analytics. Han har erfarenhet av såväl definition av riktning och arbetssätt för datadrivet affärsvärde, samt att i team och på egen hand driva konkreta use cases.

Henrik I

Henrik Ingelstedt

Henrik har lång erfarenhet som data engineer såväl i linje- som konsultroller. Han är analytisk och lösningsorienterad med ett stort intresse för både den tekniska lösningen och affärsprocessen.

johan

Johan Bergman

Johan har lång erfarenhet av BI och affärsanalys. Han har lett stora data-transformationer och byggt upp flera analysorganisationer dels som programledare och som interimschef.

leo

Leo Jakobsson

Leo har erfarenhet av att leda projekt inom analytics och gör så med stort engagemang. Han har en stark drivkraft att hjälpa kunder effektivisera processer, samt driva tillämpningar inom avancerad analys från idé till genomförande.

dusan

Dusan Hrstic

Dusan har ett starkt intresse för analytics och konkret erfarenhet av både Data Science och Data Engineering. Han har bland annat levererat kundprojekt relaterat till dataplattformar, data pipelines och informationssökning.

Våra värderingar

Vi vet att våra medarbetare är den absolut viktigaste faktorn till att Data Edge är framgångsrika. Framgång för oss är inte kortsiktiga ekonomiska vinster utan ett bolag som prioriterar att medarbetarna kontinuerligt utvecklas, utmanas samt har kul på vägen!

Vi vill leva våra värderingar och jobbar aktivt på dessa:

Passion för data

Vi brinner för hur insikter från data kan skapa värde genom att lösa olika typer av problem

Nyfikenhet

Vi är genuint nyfikna på ny kunskap, på våra kunder och på varandra!

Teamwork

Vi kombinerar våra olika kunskaper och erfarenheter för att lyfta varandra och våra leveranser. Tillsammans och kul!

Kontakta oss

Om du behöver hjälp att driva affärsvärde från data, eller om du tror att du vill jobba hos oss - skriv gärna till oss!    1234 Stockholm, USA

    Derication